Kategorize edilmemiş

Ağustos ayı yeni MikroTik ürünlerinin incelemesi

hAP ax²

Yeni nesil ev erişim noktası mükemmelliği.

  • GÜÇLÜ DÖRT ÇEKİRDEKLİ ARM CPU
  • 802.11AX + WAVE2
  • GÜÇLÜ ÇİFT BANT, ÇİFT ZİNCİRLİ KABLOSUZ (4-4,5 DBI)
  • 5X GIGABIT ETHERNET BAĞLANTI NOKTASI
  • POE-OUT
  • FARKLI MONTAJ SEÇENEKLERİ
  • WPA3

PİYASADAKİ EN KÜÇÜK TAM YETKİLİ AXE YÖNLENDİRİCİ!

Önceki modellerde olduğu gibi hAP ax², güçlü sinyalden ödün vermeden dikey, yatay ve hatta duvara monte edilebilir.

Piyasadaki en küçük çift bantlı AX yönlendiriciyi yaratmak için elimizden geleni yaptık. Çok fazla yer kaplayan devasa, rahatsız edici cihazlar olmadan ileri düzey bağlantının keyfini çıkarın!

Ev ağınızı 6. Nesil kablosuz ağ ve sevilen hAP serisine eklenen en yeni ürünümüzle güçlendirmenin zamanı geldi. hAP ax², birincil ev erişim noktasında ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye ve daha fazlasına sahiptir! Bitmek bilmeyen incelemeleri ve karşılaştırmaları unutun; bu, evlerin %99’u için mükemmel bir cihazdır.

Kablosuz sinyal artık her zamankinden daha güçlü. İşte hAP axe’in başarısının ana bileşenleri: güçlü 4-4,5 dBi antenlere sahip son teknoloji ürünü çift bantlı, çift zincirli radyo ve Wave2 destekli 802.11ax standardı. Önceki nesille karşılaştıralım: genel kurulumunuza bağlı olarak bu, 5 GHz’de %40’a kadar daha yüksek hız ve 2,4 GHz spektrumunda %90’a kadar daha yüksek hız anlamına gelir!

Bazıları şu soruyu sorabilir: Neden daha yüksek kablosuz hızlara ihtiyacımız var? Sayısız kullanım senaryosunun başarılması daha önce imkansız ya da zordu. Örneğin, her şeyi indirip yüklemeye gerek kalmadan, kablosuz ağ üzerinden büyük medya dosyalarıyla çalışmak. Gerçekten bekleyecek zamanın var mı? Bir hAP ax² alın ve hayattaki önemli şeyler için daha fazla zaman kazanın!

Kablosuz arayüz 802.11ax’ı destekler ve daha eski kablosuz standartlarla geriye dönük olarak uyumludur. Yalnızca 802.11ac’yi destekleyen eski istemci cihazları, MU-MIMO ve açık hüzme oluşturma gibi birden fazla ek 802.11ac Wave 2 özelliğinden yararlanmaya devam edecek.

Sağlam bir GB RAM ile birleştirilmiş 864 MHz’de çalışan modern dört çekirdekli CPU, karmaşık güvenlik duvarı kuralları, IPsec donanım şifrelemesi, daha fazla iş parçacığı kullanma veya en gelişmiş RouterOS özelliklerini deneme gibi ağır işlemler söz konusu olduğunda güçlü bir etki sağlar. Ayrıca WPA3 gelişmiş şifreleme desteğinin eklenmesiyle her zamankinden daha güvendesiniz.

Önceki modellerde olduğu gibi hAP ax² güçlü sinyalden ödün vermeden dikey, yatay ve hatta duvara monte edilebilir!

Piyasadaki pek çok ürün ve özellik nedeniyle deneyimli bir kullanıcının bile kafası karışabilir. Artık basit bir seçim için basit bir gerçeği söylemenin zamanı geldi: çoğu evde hAP ax² ile yanlış yapmış olamazsınız.

Chateau LTE18 ax

Chateau LTE18’in Wi-Fi 6 sürümü. En iyi ev AP’si artık daha da iyi.

Chateau 5G ax

Chateau 5G’nin Wi-Fi 6 versiyonu. Mobil internet hiç bu kadar hızlı olmamıştı! Mükemmel bir kurulum ve ideal ortamda, 5G modem inanılmaz hızlara ulaşabilir: indirmeler için 5 Gbps’ye ve yüklemeler için 900 Mbps’ye kadar. Ancak maksimum kapasiteye ulaşmasanız bile en iyi bakır ve fiber ağları geride bırakabilecek ultra hızlı bir bağlantıya sahip oluyorsunuz!

Çok daha hızlı kablosuz, geliştirilmiş CPU ve şimdi 2,5 Gigabit Ethernet ile!

Kablosuz arayüz 802.11ax’ı destekler ve daha eski kablosuz standartlarla geriye dönük olarak uyumludur. Yalnızca 802.11ac’yi destekleyen eski istemci cihazları, MU-MIMO ve açık hüzme oluşturma gibi birden fazla ek 802.11ac Wave 2 özelliğinden yararlanmaya devam edecek.

Görünüşte yeni Chateau cihazları önceki modellere çok benziyor. Letonya’nın lider mobil operatörü LMT’deki ortaklarımızla muhteşem bir LTE18 lansmanı gerçekleştirdik. Chateau’muz alışılagelmiş markaların yerini aldı ve müşteri memnuniyeti hızla arttı. Çoğu kullanıcı daha iyi hız ve kararlılığın yanı sıra kullanışlı RouterOS özelliklerinin bolluğunu ve genel esnekliği takdir etti. Geleneksel evlerden lüks konutlara, modern ofislerden kurumsal ortamlara kadar her yere uyum sağlayan zarif görünümü de unutmayın.

Chateau serisindeki bir sonraki bariz adım kablosuz yeteneklerin mükemmelleştirilmesiydi. Generation6 802.11ax kablosuz standardı ve Wave 2 desteği ile Chateau LTE18 axe ve Chateau 5G axe benzeri görülmemiş bir hız sunabilir. Önceki nesille karşılaştırırsak, 5 GHz’de %40’a kadar, 2,4 GHz spektrumunda ise %90’a kadar daha yüksek hıza bakıyoruz! Kablosuz radyo ve antenlerde büyük iyileştirmeler yaptık. Chateau, hem 5G hem de LTE’de MIMO 4×4’ü destekler.

Bunun gibi hızlarla limanların da bu duruma ayak uydurması gerekiyordu. Dört Gigabit Ethernet bağlantı noktasını tuttuk ve üstüne 2,5 Gigabit Ethernet bağlantı noktası ekledik. Depolama amacıyla kullanışlı olabilecek USB bağlantı noktasını da unutmayalım.

Sağlam bir GB RAM ile birleştirilmiş 1,8 GHz hızında çalışan modern dört çekirdekli CPU, karmaşık güvenlik duvarı kuralları, IPsec donanım şifrelemesi, daha fazla iş parçacığı kullanma veya gelişmiş RouterOS özelliklerini deneme gibi ağır işlemler söz konusu olduğunda büyük bir etki sağlar. Ayrıca WPA3 gelişmiş şifreleme desteğinin eklenmesiyle her zamankinden daha güvendesiniz.

Piyasadaki en gelişmiş yazılım – RouterOS

1996’dan beri kendi yazılımımızı yapıyoruz. Yıllar geçtikçe piyasadaki en güçlü ve esnek ağ yazılımını yaratmayı başardık. Her yeni sürümde önceliğimiz aynı kaldı: kullanıcılara keşfetme özgürlüğü sağlamak
farklı kurulumlar ve her zaman iş için doğru araçlara sahip olmanız gerekir. Ofisten doğrudan evinize güvenli bir VPN çalıştırın, ebeveyn kontrolünü, QoS’yi (akış gibi belirli ihtiyaçlar için trafik önceliklendirmesi), karmaşık güvenlik duvarı kurallarını, IPsec donanım hızlandırmayı, VLAN’ı, e-posta veya SMS bildirimlerini etkinleştirin. karmaşık tetikleme bildirimlerini otomatikleştirin (“Bant genişliğiniz Y dakika boyunca X’e ulaştı!”) ve bant genişliği kullanımına göre sıraları değiştirin. Hayal edebiliyorsanız RouterOS bunu başarabilir.

Ödeme duvarları ve kafa karıştırıcı abonelikler yok. Tüketici seviyesinden kurumsal seviyeye kadar tüm özellikleri alıyorsunuz. Mobil operatörler ve İSS’ler için bu çığır açıcıdır. Sonunda – çok çeşitli insan gruplarını memnun edecek tek bir ürün.

Güvenlik göz önünde bulundurularak tasarlandı

RouterOS yalnızca güçlü güvenlik seçenekleriyle gelmekle kalmıyor, aynı zamanda üretim güvenliğine de odaklanıyoruz. Dış kaynak kullanımı yoktur, her Chateau cihazı AB’deki sözleşmeli üreticilerimizde monte edilir ve tüm bileşenler Qualcomm gibi saygın, güvenilir ortaklardan gelir. Avrupalı yasa koyucularla işbirliği yapıyoruz ve gerekli tüm güvenlik politikalarına tam uyumu sağlamak için çok çalışıyoruz. MikroTik, sürprizlerin olmadığı sorunsuz, uzun vadeli bir işbirliğidir.

Her işte usta… pek çok işin ustası!

Chateau herhangi bir mobil operatör için dikkate değer bir seçimdir. Çeşitli etiketler veya basılı markalamalarla özelleştirilebilir. Operatörler, müşterilerin mobil faturayı ödemek için kullandıkları web sayfası aracılığıyla yönlendirici yapılandırması gibi özel uzaktan istemci yönetimi seçenekleri oluşturmak için TR-069 teknolojisini kullanabilir.

İleri düzey kullanıcılar, tecrübeli sistem yöneticileri ve ağ tutkunları RouterOS’un şaşırtıcı derinliğinden yararlanabilirler. Ve teknolojiyle ilgisi olmayan aileler bunun yerine basit ve anlaşılır bir web sayfası kullanarak tüm bunları atlayabilirler.

Artık taviz vermeden mükemmel ağ oluşturmanın zamanı geldi. Güvenli uzaktan çalışma seçenekleri ve inanılmaz hızlı İnternet bağlantısı artık lüks değil. Bunlar bir zorunluluktur. Ve Chateau çözümdür.