Kategorize edilmemiş

Ekim ayı yeni MikroTik ürünlerinin incelemesi

hAP ax³

En üst düzey AX ev erişim noktamız.

Evinizin ihtiyaç duyabileceği tüm işlem gücü ve hızıyla.

  • GÜÇLÜ 1,8 GHZ ARM CPU
  • 802.11AX + WAVE2
  • GÜÇLÜ ÇİFT BANT, ÇİFT ZİNCİRLİ KABLOSUZ (5,5 DBI’YA KADAR!)
  • 4X GIGABIT ETHERNET BAĞLANTI NOKTASI
  • POE-IN & POE-OUT
  • WPA3

Tüm eviniz için üstün güç

hAP ax³ şimdiye kadarki en iyi kablosuz ağ kapsama alanına sahip en güçlü AX cihazımızdır. 1,8 GHz hızında çalışan modern bir dört çekirdekli ARM CPU’ya ve çoğu görev için yeterli belleğe (1 GB RAM + 128 MB NAND) sahiptir. Karmaşık güvenlik duvarı kuralları, IPsec donanım şifrelemesi, Wireguard, BGP, gelişmiş yönlendirme veya birden fazla uzaktan çalışma VPN tüneli, ailenizin rahatça gezinmesini, yayın izlemesini, oyun oynamasını vb. engellemez. Herkese yetecek kadar işlem gücü var. Ayrıca tüm depolama amaçlarınız için hızlı bir USB 3 bağlantı noktası veya ek bir LTE modem ekledik.

AX kablosuz – öküz kadar güçlü

Genel kurulumunuza bağlı olarak AX ürün ailemiz, 5 GHz’de %40’a kadar daha yüksek hız ve 2,4 GHz spektrumunda %90’a kadar daha yüksek hız sunar! Güçlü harici antenler 5,5 dBi’ye kadar kazanıma ulaşmanıza olanak tanır, böylece Wi-Fi Güçlendiricileri ve diğer hileleri unutabilirsiniz. Tüm daireniz için sorunsuz ve hızlı bağlantı; hAP ax³ işte böyle çalışır.

Ev ağı hızları ciddileşiyor. 4x Gigabit Ethernet bağlantı noktası ve ultra hızlı 2,5 Gigabit bağlantı noktası vardır.

Birçok yönden daha güvenli

hAP ax³ aynı anda birden fazla düzeyde zihninizi rahatlatabilir. Avrupa merkezli üretim, ünlü Kuzey iş ahlakımız ve AB kanun koyucularıyla olan işbirliğimiz, gerekli tüm güvenlik politikalarına tam uyum sağlar. Çoklu güç seçenekleri (DC Jakı ve PoEin), olası kesinti süresiyle ilgili daha az endişeye yol açar. En son RouterOS v7 güncellemeleri ve WPA3 gelişmiş şifreleme desteğinin eklenmesi, benzeri görülmemiş bir yazılım güvenliği sağlar.

Özetlemek gerekirse hAP ax³, ev erişim noktası dünyasındaki en hızlı, en güvenli ve en güçlü seçenekler arasındadır. Kablolu veya kablosuz. Ve piyasadaki en gelişmiş ağ yazılımı olan RouterOS ile birlikte gelir. Diğer birçok tedarikçiden farklı olarak yapabileceklerinizi sınırlamıyoruz. Ödeme duvarları veya kafa karıştırıcı abonelikler yoktur. Tüm cihazlarımız aynı sınırsız işletim sistemini paylaşmaktadır. Hayal gücü tek sınırlamadır.

Bazıları şu soruyu sorabilir: Neden daha yüksek kablosuz hızlara ihtiyacımız var? Sayısız kullanım senaryosunun başarılması daha önce imkansız ya da zordu. Örneğin, her şeyi indirip yüklemeye gerek kalmadan, kablosuz ağ üzerinden büyük medya dosyalarıyla çalışmak. Gerçekten bekleyecek zamanın var mı? Bir hAP baltası3 alın ve hayattaki önemli şeyler için daha fazla zaman kazanın!

ATL LTE18 kit

Mobil kapsama alanınızdan en iyi şekilde yararlanın! Kırsal ve kentsel alanlarda hızlı ve istikrarlı bağlantı için ileri teknoloji düzeyinde yönlü LTE çözümü.

Dünya değişmeye devam ediyor ama kesin olan bir şey var: Bağlantıda kalmalısınız. Bilgiye anında erişim hayati önem taşıyor. İşte bu nedenle ATL’yi geliştirdik: LTE baz istasyonlarından en iyi şekilde yararlanmak isteyenler için ileri teknoloji düzeyinde yönlü LTE çözümü.

ATL, olağanüstü bir Kategori 18 LTE modeme ve PoE girişli bir Gigabit Ethernet bağlantı noktasına sahiptir. Modern ARM CPU ile birleştirildiğinde bu, 1 Gbps’ye kadar hız anlamına gelir, darboğaz olmaz!

En önemli özelliklerden biri 4×4 MIMO veya çoklu giriş, çoklu çıkış desteğidir. Çalışmak için daha fazla anten; daha yüksek hız ve daha iyi sinyal! Modern baz istasyonlarına sahip şehirlerde muhteşem performans bekleyebilirsiniz. Ancak ATL, alt bant antenleri için daha geniş bir frekans bandı aralığını desteklediğinden kırsal alanlarda da harikalar yaratabilir. 4 adet yüksek kazançlı orta bant (1,7 – 2,7 GHz) ve 2 adet yüksek kazançlı düşük bant anteni (700 MHz – 1 GHz, LTE Band 28) bulunmaktadır. Bu neden önemli? İki sebep. Öncelikle 700 ve 800 MHz LTE bandı dünyanın en popüler frekans seçeneklerinden biri. Her yerde sayısız mobil operatör tarafından kullanılıyor, dolayısıyla ATL her zaman bir miktar sinyal bulabilecek. İkinci neden ise düşük frekansın doğasıdır: Bu tür radyo dalgaları çok uzaklara gidebilir. Her şey, arazinin ne kadar düz olduğu da dahil olmak üzere birçok faktöre bağlıdır, ancak içiniz rahat olsun; ATL ile emin ellerdesiniz.

ATL LTE18 kiti ilk bakışta bir uzay gemisine benziyor ancak bunun iyi bir nedeni var. Bu tasarım kar ve suyun toplanıp donmasını önler. Yani sadece kompakt ve nakliyesi kolay değil, aynı zamanda en zorlu hava koşullarının bazılarının üstesinden gelebilir.

ATL, soğuk ve karlı şehirlerde anteni sürekli temizlemeye gerek kalmadan hızlı ve istikrarlı bağlantılar için mükemmel bir araçtır. Ve LTE Kategori 18 modem geleceğe oldukça hazır olduğundan, bir süre yükseltmeler konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

FiberBox Plus

10 Gigabit dış mekan ağı için üstün değer seçimi.
Yüksek direkler, direkler veya kuleler; bağlantınız güvende olacak!

Yepyeni Fiber Box Plus’a bakmanın iki yolu var. Bir yandan bu, önceki FiberBox cihazlarımızın devasa bir yükseltmesidir. Bu sürümde modern bir ARM CPU, daha fazla RAM ve dört adet 10 Gigabit SFP+ bağlantı noktası bulunur. Uygun bütçeyle hızlı ve güvenilir bağlantı. Ethernet’in mesafe sınırlamaları olmadan. Ayrıca yönetim amaçları veya PoE girişi gücü için bir Gigabit Ethernet bağlantı noktası da bulunmaktadır. Ayrıca 2 pinli bir terminal ve standart bir DC jakı da ekledik, böylece 3 farklı güç seçeneği arasından seçim yapabilirsiniz. FiberBox Plus, 24-57V’luk geniş bir giriş voltajı aralığını destekler. Ve oldukça verimlidir: Maksimum güç tüketimi (ek parçalar olmadan) yalnızca 7 W!

Yeni FiberBox Plus’a bakmanın başka bir yolu da muhteşem netFiber 9’un bütçeye uygun bir versiyonudur. Ekstra Gigabit SFP bağlantı noktalarına ihtiyacınız yoksa çok paradan tasarruf edebilirsiniz. Hatta aynı etkileyici Marvell 98DX226S anahtar çipine de sahip olduğundan performans kesinlikle orada!

Bu sağlam dış mekan anahtarı, direk cihazlarını bağlamak için mükemmeldir. mANTBox 52 veya LHG XL 52 gibi. Birkaç misafir evi, yemek alanı ve tekne sahibi kabininin bulunduğu devasa bir kamp alanı hayal edin. FiberBox Plus ile tüm lokasyonları birbirine bağlayabilirsiniz. Misafirlere genel bağlantı sağlamak amacıyla fiber bağlantılardan biri mANTBox baz istasyonu için kullanılabilir. Başka bir bağlantı sahibinin evine gidebilir. Üçüncüsü ise ödeme ve envanter sunucularını birbirine bağlamak için yemek alanında kullanılabilir.

Genellikle her şeyi güvende tutmak için bir tür bağlantı kutusuna ihtiyacınız olur. Ancak FiberBox Plus ürünümüz IP66 katı suya dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu, her yönden gelen güçlü su jetlerine karşı koruma anlamına gelir. Yani kamp alanı senaryosunda, kurulumunuz yalnızca her türlü çılgın hava koşuluna karşı güvenli olmakla kalmıyor, aynı zamanda bahçe hortumuyla şaka yapan gençlere de dayanabiliyor. Nemli bodrumlardan, asansör boşluklarından, liman altyapısından vb. bahsetmiyorum bile. FiberBox Plus ile endişelenecek hiçbir şeyiniz yok.