Kategorize edilmemiş

Şubat ayı yeni MikroTik ürünlerinin incelemesi

hAP ax lite

Uygun fiyatlı Gen6 kablosuz – küçük, hızlı ve RouterOS v7’nin gücünden yararlanacak kadar güçlü!

hAP ax lite, maliyetleri azaltmanız gerektiğinde ancak performanstan ödün vermeyi göze alamadığınızda mükemmel küçük çözümdür. En yeni Gen6 AX kablosuz çipimiz, geleneksel 2,4 GHz kablosuz spektrumunu bir limon gibi sıkıştırmanıza olanak tanır! Genel kurulumunuza bağlı olarak hızda %90’a varan bir artış bekleyebilirsiniz!

Oteller veya genişleyen ofisler gibi ölçeklenebilir kurulumlarda çok kullanışlıdır; cazip fiyat noktası, kompakt boyut ve güçlü özellikler dizisi, şüphesiz daha fazla cihaz eklenmesine olanak tanır! Ve – otellerden bahsetmişken – neden tatiliniz için bir hAP baltası yanınıza almıyorsunuz? Bavulunuzda neredeyse hiç yer kaplamaz ve kısıtlayıcı misafir ağlarından kurtulmanızı sağlar.

Boyutunun sizi kandırmasına izin vermeyin – hAP axe lite fiyat ve performans açısından onu parkın dışında bırakıyor! Tam RouterOS v7 desteği ile her türlü gelişmiş işlemi çalıştırabilirsiniz. Örneğin, ofis ağınıza evden erişmek için güvenli VPN tünelleri, güvenlik duvarları, bant genişliği şekillendirme, kullanıcı erişim kontrolü vb. Ağınız. Senin kuralların.

hAP lite cihazlarımız her zaman değerli olmuştur. 256 MB RAM, 800 MHz’de çalışan modern bir ARM CPU, 4x Gigabit Ethernet bağlantı noktaları, çok daha yüksek çift zincirli anten kazancı (4,3 dBi’ye kadar!) ve tamamen yeniden tasarlanmış görsel tasarımıyla yeni hAP ax lite gerçek bir öncüdür değerli ve uygun fiyatlı ağ iletişimi.

XQ+31LC10D

10 km’ye kadar etkileyici mesafeler için QSFP28 modülü!

MikroTik 100 Gigabit ürün grubu büyümeye devam ediyor!

10 kilometreye kadar mesafeler için bu QSFP modülünü CCR2216, CRS504 veya CRS518 kurulumlarınıza ekleyin ve gerçek hızın ve üstün güvenilirliğin keyfini çıkarın. Bu optik modül, kanal başına 25 Gbps’ye kadar bant genişliğine ve toplam 100 Gbps bant genişliğine sahip dört bağımsız tam çift yönlü kanal sunar.

Modül, optik güç, alıcı-verici besleme voltajı, sıcaklık, lazer ön akım izleme ve diğer önemli parametre izleme gibi yerleşik dijital teşhis işlevlerine sahiptir. Bu seçenekler yalnızca anormal alıcı-verici etkinliği sırasında kullanıcıyı uyarmak için değil, aynı zamanda özelleştirilebilir belirli çalışma sınırlarının aşılması durumunda da yardımcı olabilir. İzleme, ileriyi planlamanıza, bilinçli kararlar vermenize ve alıcı-verici performansına dayalı olarak gerekli yükseltmeleri veya bakımı tahmin etmenize olanak tanır.

hAP ax² ve hAP ax³ artık 5 GHz aralığının tamamını destekliyor *

Daha önce UNII frekans aralığı belirli bölgelerde ayrı sertifikasyon gerektiriyordu ancak Avrupa’da tamamen mevcut değildi. Ancak en yeni Wireless Gen6 802.11ax ürünlerimizle bugüne kadarki en kapsamlı frekans aralığını sunmak için gerekli tüm CE ve FCC/IC sertifikalarını almayı başardık! UNII 1-4 desteği, optimum hız ve aralık için her zaman mükemmel kablosuz sinyali bulabileceğiniz ve ince ayar yapabileceğiniz anlamına gelir. Takip edilecek daha fazla ürün.

hAP ax² ve hAP ax³ artık 5 GHz aralığının tamamını destekliyor*:
UNII-1 (5150-5250MHz)
UNII-2 (5250-5350 MHz, 5470-5725 MHz)
UNII-3 (5725-5850 MHz)
UNII-4 (5850-5895 MHz)

Lütfen bunu not al:
1) genişletilmiş UNII desteği için RouterOS 7.8beta2 veya daha yeni bir sürüme ihtiyacınız var
2) duyurulan tüm 802.11ax cihazları her yerde UNII-3’ü destekliyor
3) duyurulan tüm 802.11ax cihazları Avrupa’da UNII-4’ü destekler (5875 MHz’e kadar!)
4) ABD’de hAP ax², UNII-4’ü 5895 MHz’e kadar destekler. Duyurulan diğer ürünler, harici antenler nedeniyle ABD’de UNII-4’ü kullanamaz (daha fazla bilgi için FCC düzenlemelerine bakın).