Kategorize edilmemiş

Eylül ayı yeni MikroTik ürünlerinin incelemesi

hAP ax lite LTE6

En uygun fiyatlı LTE ev erişim noktamız – küçük, hızlı ve RouterOS v7’nin gücünden yararlanacak kadar güçlü!

hAP lite cihazlarımız her zaman değerli olmuştur. Yeni hAP axe lite LTE6 da bir istisna değildir; yerleşik LTE modemin eklenmesi, daha önce hiç olmadığı kadar köşelere kaçmak yerine maliyetleri azaltmanıza olanak tanır!

Dört Gigabit Ethernet bağlantı noktası vardır. Hızlı çift çekirdekli ARM CPU ve 256 MB RAM ile birleştiğinde sağlam bir SOHO yönlendiriciye sahip olursunuz. Mobil bağlantı ile. Ancak değer treni burada bitmiyor. Bonus olarak 2,4 GHz Wi-Fi 6 ® (802.11ax) kablosuz ve güçlü bir 4,3 dBi çift zincirli anten ekledik. Buradaki ana özellik olmayabilir, ancak hafife almayın: en yeni kablosuz çiplerimiz, geleneksel 2,4 GHz kablosuz spektrumunu bir limon gibi sıkıştırmanıza olanak tanır! Genel kurulumunuza bağlı olarak hızda %90’a varan bir artış bekleyebilirsiniz!

LTE’nin özgürlüğü

Kablolu ağlar artık sizi sınırlayamaz. Mobil internet, nereye gitmeyi seçerseniz seçin yanınızda. Ve bu sizi asla yavaşlatmayacak! Yerleşik CAT6 modem, cihazların aynı anda birden fazla bant kullanmasına olanak tanıdığından, taşıyıcı birleştirmeyle 300 Mbps’ye kadar tutarlı hızlara ulaşabilirsiniz. Bu, birçok LTE kullanıcısının olduğu bölgelerde büyük bir avantajdır. hAP ax lite LTE6, kalabalık ortamlarda daha iyi yanıt verme ve kırsal kesimdeki zayıf sinyal durumlarında daha yüksek verimlilik sağlar. Servis sağlayıcıya bağlı olarak, operatör toplamaya geçtikten sonra kırsal alanlarda İnternet hızının iki katına çıktığını gördük!

Toplu siparişlerde önemli proje indirimleri ve özel markalama seçenekleri sunuyoruz. Piyasadaki en iyi fiyat daha da iyi hale geliyor!

Ve fiyatının sizi kandırmasına izin vermeyin. hAP ax lite LTE6 gerçek anlaşmadır. RouterOS 7’nin tüm kapsamlı özellikleriyle birlikte gelir. Ekibimiz, cihazlarımızın sınırlarını zorlama özgürlüğünü size vermekten gurur duyar. Güvenli VPN tünelleme, bant genişliği şekillendirme, güvenlik duvarı, kullanıcı erişim kontrolü; kuralları burada siz belirlersiniz. Bu senin hayatın. Ağınız. Ve daha önce hiç olmadığı gibi para biriktirmeye başlama fırsatınız!

CRS310-8G+2S+IN

İnanılmaz hızlı 2,5/10 Gigabit kombinasyonunun avantajlarından yararlanın ve çalışma alanınızı yükseltin! Bu anahtar, RouterOS v7’nin tüm potansiyelinden yararlanabilir: VLAN’ları, Jumbo çerçeveleri, bağlantı birleştirmeyi, ACL kurallarını ve çok daha fazlasını çalıştırın!

Ağ dünyası hareket halinde. Küçük ofisler bile Gigabit bağlantılardan ışık hızında 2,5 Gigabit bağlantı alanına geçiş yapıyor. CRS310-8G+2S+IN ile, kompakt ve güçlü bir pakette sekiz adet 2,5 Gigabit Ethernet bağlantı noktası ve iki adet 10 Gigabit SFP+ bağlantı noktasının güçlü kombinasyonuyla size rekabette öne geçmenizi sağlayacak araçlar sunmayı amaçlıyoruz! Ayrıca bu SFP+ kafesleri birden fazla veri hızını destekler: 1G, 2,5G ve 10G. Yani ihtiyaç halinde bu anahtarı 10x 2.5G anahtar olarak kullanabilirsiniz. Klasik MikroTik esnekliği

Muhteşem Marvell 98DX226S anahtar çipi ve entegre çift çekirdekli ARM CPU, RouterOS v7’nin tüm potansiyelini karşılayabilir. VLAN’ları, Jumbo çerçeveleri, bağlantı toplamayı, ACL kurallarını ve çok daha fazlasını çalıştırın! Hatta bazı donanım yüksüz Katman-3 yönlendirmelerini bile yapabilirsiniz.

Birden fazla montaj seçeneği vardır. Sağlanan raf montaj kulaklarını kullanarak CRS310-8G+2S+IN’i standart 19 inç rafa kolayca kurabilirsiniz. Diğer bir seçenek de, iki CRS310 ünitesini aynı 1U 19″ raf alanına monte etmenize veya 10″ rafa monte etmenize olanak tanıyan RMK-2/10 aksesuar setini almaktır. Seçim senin!

915 Çok Yönlü anten

LoRa için anten kiti

900-928 MHz frekans aralığında LoRa® için 6,5 dBi çok yönlü anten kiti. 1 m uzunluğunda güçlü bir SMA kablosuna ve hızlı ve kolay direk bağlantısı için mekanik bir tutucuya sahiptir.

Geliştirilmiş kablo dayanıklılığı ve IP66 suya dayanıklılık derecesi (güçlü jetlere karşı koruma), bu kiti her türlü deniz ve kıyı projesi için mükemmel bir seçim haline getirir.

KNOT LR9 kiti, wAP KR9 veya uygun frekans desteğine sahip diğer LoRa cihazlarıyla kullanabilirsiniz.

SXT LTE6 kit (SXTR&FG621-EA)

Uzak bölgelerde uygun fiyatlı mobil internet bağlantısı.
Yepyeni, uygun maliyetli LTE modem sayesinde şimdiye kadarki en düşük fiyat.

SXT LTE6 kiti, hücresel ağ kapsama alanı içindeki uzak konumlara yönelik eskimeyen cihazımızın bir güncellemesidir. Popüler Chateau LTE6 baltası gibi en yeni cihazlarımızda görmüş olabileceğiniz modern Kategori 6 LTE çipinin aynısına sahiptir! Bu LTE çipi, cep telefonlarının arızalandığı durumlarda bile binanız için güvenilir İnternet bağlantısı sağlamanın yanı sıra, bu kitin fiyatını da düşürmemize de olanak sağladı. Bir SXT’yi evinizin dışına monte edin ve her zaman bağlantıda kalın!

Zamana direnen klasik, temel tasarıma sahip oluyorsunuz. Hava koşullarına dayanıklı. Göze çarpmayan. Kar dayanıklı. Kesintisiz mobil bağlantı için modern bir LTE6 kartıyla. Ve orijinal SXT LTE6 kitinden yaklaşık %30 daha düşük bir fiyat. Ayrıca toplu siparişlerde önemli proje indirimleri ve özel markalama seçenekleri sunuyoruz. Piyasadaki en iyi fiyat daha da iyi hale geliyor!

Yedekleme için iki Mikro SIM yuvası ekledik. Mobil ağ kapsama alanı söz konusu olduğunda ekstra seçeneklere sahip olmanın hiçbir zaman zararı olmaz. Ayrıca Kategori 6 LTE modem, taşıyıcı birleştirmeyi mümkün kılarak SXT’nin aynı anda birden fazla LTE bandını kullanmasına olanak tanır. Bölgede çok sayıda mobil kullanıcı olduğunda bu büyük bir avantajdır. Kalabalık ortamlarda daha iyi yanıt verme olanağı sunar. Ve kırsal kesimdeki zayıf sinyal durumları için daha yüksek verimlilik. Kazan-kazan! CAT6’ya geçtikten sonra kırsal alanlarda İnternet hızının iki katına çıktığını gördük, dolayısıyla kablolu ağ genişletmelerini beklemeye gerek yok.

Ünite iki Ethernet bağlantı noktası ve PoE işleviyle donatılmıştır: Ether1’de PoE girişi, Ether2’de PoE çıkışı. Bu, SXT’nin diğer cihazlara güç verebileceği veya başka cihazlardan güç alabileceği anlamına gelir; bu da kablo yönetiminizi çok daha kolay hale getirir!

Ünite 24 V’luk bir güç kaynağıyla birlikte gönderilir ancak 12-57 V’luk geniş bir aralığı destekleyebilir ve 802.3af/at uyumludur.