Kategorize edilmemiş

Ocak ayında yeni MikroTik ürünlerinin incelemesi

NetBox 5 ax

Popüler NetBox 5’in Wi-Fi 6 yükseltmesi. AP/CPE/Noktadan noktaya – her şeyi yapabilir! SMA konnektörleri çok yönlü çok yönlü erişim noktaları ve güçlü noktadan noktaya bağlantılar oluşturmaya olanak tanır.

NetBox 5 axe, kurulumlarınızda birden fazla rolü yerine getirebilen güçlü bir çift zincirli dış mekan cihazıdır: AP/CPE/Noktadan noktaya. Güçlü 5 GHz Wi-Fi 6 radyo, kullanışlı SMA konektörleriyle birlikte gelir. Bu, bir HGO-antenna-OUT ekleyebileceğiniz ve kendinize mükemmel bir çok yönlü AP elde edebileceğiniz anlamına gelir… veya güçlü bir uzun menzilli noktadan noktaya bağlantı oluşturmak için mANT30 PA antenini deneyebilirsiniz!

Bu hava koşullarına dayanıklı kart, ARM mimarisini temel alan modern bir Qualcomm Maple CPU’ya, 256 MB RAM’e, ekstra depolama veya diğer ihtiyaçlar için bir USB bağlantı noktasına ve PoE girişli bir Gigabit Ethernet bağlantı noktasına sahiptir.

Bu kasayı sistem yöneticilerinin hayatını kolaylaştırmak için tasarladık. Kasayı tek elinizle zahmetsizce açabilirsiniz. Alt kısımda, koruyucu bir kapının arkasına gizlenmiş Ethernet çıkışlarını bulacaksınız. Kolay kule/direk kurulumu için bir montaj halkasıyla donatılmış olup ayrıca ayrı bir DIN rayı montajı da sunar.

Buraya kadar okuduysanız, küçük bir bonus özelliğimiz var: Çeşitli alarmlar veya yaratıcı çıktılar için eski güzel çağrı cihazını koruduk.

mANTBox ax 15s

Popüler mANTBox çift bantlı sektör anten baz istasyonları için anında Wi-Fi 6 yükseltmesi. Kamplar, stadyumlar ve parklar için mükemmel olan, tüm dış mekan ağ ihtiyaçlarınız için güçlü bir paket!

Dış mekan kablosuz ağını yönetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: mANTBox axe 15s, 20 kilometrelik bir mesafe boyunca çok çeşitli cihazlar için benzersiz kablosuz noktadan çok noktaya bağlantı sağlayabilir!

Modern çift çekirdekli ARM CPU’ların, en yeni 802.11ax Wi-Fi 6 çift bantlı radyolarımızın ve güçlü yerleşik sektör antenlerimizin güçlü bir kombinasyonu, sinyal kararlılığınızı, hızınızı ve yanıt verme yeteneğinizi bir sonraki seviyeye taşıyacak! Ekstra hızlı fiber uplink’ler için PoE girişli bir Gigabit Ethernet bağlantı noktası ve 2,5 Gigabit destekli bir SFP bağlantı noktası vardır.

Kurulumunuzu Wi-Fi 6 tekliflerine yükseltme çoklu faydalar:

Hız: 5 GHz spektrumunda %40’a kadar, 2,4 GHz spektrumunda ise %90’a kadar daha yüksek hız gördük.

Güvenlik: WPA3 şifreleme ve yönetim çerçevesi koruması, kaba kuvvet ve WPA2 el sıkışma yakalama kimlik doğrulamasını kaldırma saldırıları gibi her türlü saldırıyı önler.

Güvenilirlik: Kesintisiz hızlı geçiş (dolaşım), erişim noktaları arasında geçiş yapmanız gerektiğinde sorunsuz, kesintisiz sinyal sağlar. Ayrıca Wi-Fi 6, bağlantının çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılması durumunda adil bir trafik dağılımı sağlar.

Enerji verimliliği: Hedef Uyanma Süresi gibi özellikler uzun vadede güç tüketimini azaltır. Cüzdanınız ve gezegeniniz için daha iyi!

mANTBox paketi ihtiyacınız olan her şeyi içerir: Gigabit PoE enjektörü, güç kaynağı, hortum kelepçesi ve sabitleme seti ve MikroTik quickMOUNT pro. Bu gelişmiş duvara montaj adaptörü, antenin hem yatay hem de dikey olarak 140° döndürülmesine olanak tanır. quickMOUNT pro ile entegre kademeli ölçek kullanarak anten hizalamasını mükemmel şekilde ayarlamak mümkündür.

L11UG-5HaxD

Kendi özel 5 GHz CPE’nizi oluşturun! MMCX konnektörleri çok yönlü çok yönlü erişim noktaları ve güçlü noktadan noktaya bağlantılar oluşturmaya olanak tanır.

RouterBoard serimizle özel çözümlerinizi oluşturmanın heyecanını hatırlıyor musunuz? Daha da fazla Kendin Yap başarılarına hazır olun: RB ürün serisini Wi-Fi 6 ile yeniliyoruz! Güvenilir RB911 gibi, yepyeni L11UG-5HaxD’miz de düşük maliyetli iç/dış mekan CPE’leri oluşturmaya gelince en iyi arkadaşınız olacak! Bu küçük kart, ARM mimarisini temel alan modern bir Qualcomm Maple CPU’ya, 256 MB RAM’e, ekstra depolama veya diğer ihtiyaçlar için bir USB bağlantı noktasına ve PoE girişli bir Gigabit Ethernet bağlantı noktasına sahiptir.

MMCX konnektörlü güçlü Wi-Fi 6 radyo, daha fazla özelleştirmeye olanak tanır: bir HGO-antenna-OUT ekleyin ve kendinize mükemmel bir çok yönlü AP elde edin… veya güçlü, uzun menzilli noktadan noktaya oluşturmak için mANT30 PA antenini deneyin. bağlantı!

L11UG-5HaxD’yi satış makineleri, ATM’ler, bilet istasyonları ve daha fazlası gibi çeşitli kurulumlara entegre edebilirsiniz, ancak bağımsız bir yapı için alüminyum iç mekan kasalarımızdan birini sipariş etmek isteyebilirsiniz. RB411, 911, 912 ve 922 için kullanacaklarınızın aynıları olduğundan yeniden kullanılabilirler. Hem gezegeni hem de cüzdanınızı aynı anda kurtarabilirsiniz! Buraya kadar okuduysanız, küçük bir bonus özelliğimiz var: Çeşitli alarmlar veya yaratıcı çıktılar için eski güzel çağrı cihazını koruduk.

Chateau 5G R16

…mükemmel ağ bağlantısının basitlikle buluştuğu yer.
Her ev veya ofis için ultra hızlı mobil internet; hızlar artar, fiyatlar düşer!

Yoğun şehir hayatının koşuşturmasından kaçıp banliyölere taşınmayı mı hayal ediyorsunuz? Belki de zaten harekete geçtiniz ancak yavaş internet hızlarından dolayı hayal kırıklığına mı uğradınız? Korkmayın çünkü Chateau tüm bağlantı sorunlarınızı çözmek için burada. Bir işi bitirmek için şehre mi döneceksin? Bir kez daha Chateau, ultra hızlı birinci sınıf bağlantı için mükemmel bir arkadaştır

Chateau 5G R16, en çok satan 5G Chateau ev ve ofis yönlendiricimizin 2023 yükseltmesidir; 5G’yi her zamankinden daha uygun fiyatlı hale getirmek için tasarlanmıştır. Yeni modem, ekstra ENDC kombinasyon desteğiyle NR CA ve 3GPP Sürüm standardı gibi özellikleri eklerken fiyatı da düşürüyor. Başka bir deyişle, çok çeşitli mobil operatör kuleleri arasında çok daha iyi bağlantı! Hatta verimi en üst düzeye çıkarmak için 5G ve 4G bantlarını aynı anda kullanabilir! Ayrıca kırsal kesimde daha iyi sinyal için bant 8, 20 ve 28 dahil olmak üzere daha düşük frekans aralığı için 4×4 MIMO’yu da destekler. Hayat sizi nereye götürürse götürsün, Chateau orayı daha iyi hale getirebilir.

Çoğu ev cihazını bağlamaya yetecek kadar 5x Gigabit Ethernet bağlantı noktası vardır: PC’ler, TV’ler, oyun konsolları vb.

Bir yönlendiriciden daha fazlası: Ev otomasyonu, reklam engelleme, basit web barındırma, özel DNS, ağ depolama, Nesnelerin İnterneti ve çok daha fazlası için kapsayıcıları deneyin!

Piyasadaki en gelişmiş yazılım – RouterOS

1996’dan beri kendi yazılımımızı yapıyoruz. Yıllar geçtikçe piyasadaki en güçlü ve esnek ağ yazılımını yaratmayı başardık. Her yeni sürümde önceliğimiz aynı kaldı: kullanıcılara farklı kurulumları keşfetme özgürlüğü sağlamak ve her zaman iş için doğru araçlara sahip olmak. Ofisten doğrudan evinize güvenli bir VPN çalıştırın, ebeveyn kontrolünü, karmaşık güvenlik duvarı kurallarını, IPsec donanım hızlandırmayı, VLAN’ı, e-posta veya SMS bildirimlerini etkinleştirin; olasılıklar sonsuzdur. Ve işte en iyi kısmı: ödeme duvarları ve kafa karıştırıcı abonelikler yok.

Her işte usta… pek çok işin ustası!

Chateau herhangi bir mobil operatör için dikkate değer bir seçimdir. Çeşitli etiketler veya basılı markalamalarla özelleştirilebilir. Operatörler, müşterilerin mobil faturayı ödemek için kullandıkları web sayfası aracılığıyla yönlendirici yapılandırması gibi özel uzaktan istemci yönetimi seçenekleri oluşturmak için TR-069 teknolojisini kullanabilir. İleri düzey kullanıcılar, tecrübeli sistem yöneticileri ve ağ meraklıları RouterOS’un şaşırtıcı derinliğinden yararlanabilirler. Ve teknolojiyle ilgisi olmayan aileler bunun yerine basit ve anlaşılır bir web sayfası kullanarak tüm bunları atlayabilirler.

Artık taviz vermeden mükemmel ağ oluşturmanın zamanı geldi. Güvenli uzaktan çalışma seçenekleri ve inanılmaz hızlı İnternet bağlantısı artık lüks değil. Bunlar bir zorunluluktur. Ve Chateau çözümdür.

APA-1

APA-1, LtAP’nizi ve diğer cihazlarınızı agresif araç ortamlarından korumak için aşırı voltaj koruması ve diğer güvenlik özelliklerine sahip bir Otomotiv Güç Adaptörüdür.

Arızalı araç aküsü, kablo demeti bağlantısı, takviyeyle çalıştırma ve hatta sadece AC ünitesini değiştirmek – kötü voltaj yükselmeleri her yerde, her zaman meydana gelebilir! Yerleşik gaz deşarj tüpü zarif ve akıllı bir çözümdür. Genellikle küçük bir cam tüp içerisine yerleştirilen bu gaz, elektriği iletmez. Bununla birlikte, yüksek voltaj uygulandığında gaz iyonize hale gelir ve aşırı voltajın akması için yeni bir düşük dirençli yol sağlanır. Aksi takdirde cihazlarınızı kızartabilecek aşırı voltaj!

Başka bir koruma katmanı TVS’dir: geçici voltaj bastırıcı yarı iletken. Bu katman kombinasyonu, cihazlarınızı aşırı voltaj yükselmelerine karşı korur. Ayrıca aktif polarite korumasını da ekledik, böylece yanlışlıkla gücü tersten uygulasanız bile cihazlarınız güvende kalır. Ek olarak, tüm istenmeyen darbeleri engellemek için yerleşik bir alçak geçiş filtresi ve ekstra koruma için standart bir sigorta bulunmaktadır.

Çıkış voltajı, atlama kablosu konumu aracılığıyla kolayca değiştirilebilir, ancak giriş voltajı düzenlemesine ihtiyacınız yoksa, bir geçiş modu da vardır. Unutmayın: Bir krizi önlemek her zaman onu düzeltmekten daha ucuzdur!