Stok kodu: RB5009UPr+S+IN Kategoriler:

MikroTik RB5009UPr+S+IN

Stokta kalmasa da sipariş verilebilir

Stok kodu: RB5009UPr+S+IN Kategoriler:

Açıklama

Her şey güçle ilgili…

RB5009’un bu sürümü önceki modelin tüm özelliklerine sahiptir: Gigabit Ethernet, 2,5 Gigabit Ethernet ve fiber bağlantı için 10 Gigabit SFP+ kafesi. Hızı, gücü ve dayanıklılığı var. Ancak bu sefer sekiz Ethernet bağlantı noktasının tümüne PoE girişi ve PoE çıkışı ekledik. 2 pinli konnektör ve DC jakı ile birleştirildiğinde 10 ayrı güç kaynağına sahip olursunuz. Çift yedekli güç kaynakları genellikle kesintisiz çalışma sürenizi bir sonraki seviyeye taşır. RB5009UPr+S+IN bunu bir adım öteye taşıyor!

Tüm güç seçenekleri 24 – 57 V gibi geniş bir voltaj aralığını destekler. Ancak voltajları karıştıramazsınız. Diğer cihazlara güç sağlamak için PoE çıkışı kullanıyorsanız kart, bunlara güç sağlamak için en yüksek voltaja sahip kaynağı (DC jakı veya 2 pinli konnektör) seçecektir.

Her PoE çıkışı bağlantı noktası 25 W’a kadar güç sağlayabilir. Birleştirilmiş tüm bağlantı noktaları 130W ile sınırlıdır ve bu çoğu kurulum için yeterli olmalıdır. Gerekirse güç kaynaklarınızdan elde edilebilecek maksimum gücü manuel olarak belirleyebilirsiniz. PoE çıkışı özellikleri söz konusu olduğunda yeni RB5009, efsanevi PoE anahtarlarımızla rekabet edebilir: CRS354 ve CRS328. Mümkün olan en küçük form faktöründe ve piyasadaki en iyi fiyata!

Çalışma sürenizi koruyun, huzurunuzu koruyun!

Peki güç kaynaklarınızdan birinde bir sorun olursa tam olarak ne olur? İşte hızlı bir örnek: DC jakında 24V, 2 pinli konnektörde 48V ve PoE girişinde 57V var. Anakartın kendisi, en yüksek voltaj girişi olan PoE girişi tarafından çalıştırılır. Bir sorun olması durumunda RB5009 ikinci en yüksek voltaj olan 2 pinli konnektöre geri dönecektir. Ve eğer bu başarısız olursa, DC jakında 24V seçeneği var.

Peki ya PoE çıkış cihazları? Bir kez daha en yüksek voltaj kazanıyor. PoE çıkışlı cihazlar, 2 pinli konnektör üzerindeki 48V kaynaktan güç çekecektir. Bu başarısız olursa, DC jakındaki 24V devreye girer. Kart, kendisine güç sağlamak için her zaman 20 watt ayıracaktır. Tüm PoE çıkış bağlantı noktaları için yeterli güç yoksa, en düşük önceliğe sahip olanları devre dışı bırakmaya başlayacaktır. Bağlantı noktası önceliğini manuel olarak ayarlayabilirsiniz.

Bu küçük form faktörü her yerde parlıyor: sınırlı araştırma tesislerinden ve ofislerden devasa kurumsal sunucu odalarına kadar. Ve bu yönlendiricilerden DÖRTÜNÜ tek bir 1U raf montaj alanına monte edebileceğinizi unutmayın.

Yeni RB5009 ile her zaman en uygun maliyetli ve sağlam çözümleri arayan tüm küçük ve orta ölçekli İSS’lere güç vermek istiyoruz. Pahalı GPON çözümlerinin yerini alacak şekilde tasarlanmış bir ürün serisi olan önceki GPEN cihazlarımıza mükemmel bir eklentidir.

Pek çok güç seçeneği ve dayanıklı metalik kasasıyla yeni RB5009, uygun fiyatlı güvenilirliği yeniden tanımlıyor.

Ek bilgi

Ağırlık 1,28 kg
Boyutlar 24 × 14,5 × 7,5 cm