Stok kodu: RB5009UG+S+IN Kategoriler:

MikroTik RB5009UG+S+IN

Stokta kalmasa da sipariş verilebilir

Stok kodu: RB5009UG+S+IN Kategoriler:

Açıklama

Her zamanki performansı iki katına çıkarın: Mükemmel ev laboratuvarı yönlendiricisini oluşturmak için MikroTik Kullanıcı Toplantılarından geri bildirimlerinizi aldık: kompakt, güçlü, birden fazla güç seçeneği ve verimli soğutma ile.RB5009’da hepsi ve hatta daha fazlası var!

Kartta 9 kablolu bağlantı noktası ve tam boyutlu bir USB 3.0 bulunur. Bağlantı noktalarından yedisi Gigabit Ethernet, diğeri 2,5 Gigabit Ethernet ve sonuncusu ise 10G SFP+ kafesidir. Tüm bağlantı noktaları, Marvell Armada Dört çekirdekli ARMv8 1,4 GHz CPU’ya giden 10 Gbps tam çift yönlü hat ile güçlü bir Marvell Amethyst ailesi anahtar çipine bağlıdır. Hem CPU hem de anahtar çipi kartın alt kısmında bulunur; dolayısıyla kasa büyük bir ısı emici görevi görür!

RB5009UG+S+IN 3 farklı şekilde çalıştırılabilir:

a) Ethernet bağlantı noktası #1’den PoE girişi

b) DC Jakı

c) yanda 2 pinli terminal

Anakartlar 1 GB DDR4 RAM ve 1 GB NAND depolama alanıyla birlikte gelir. Bağlantı noktalarının ve bileşenlerin bu kombinasyonu, benzer form faktörüne sahip diğer ürünlerimizle karşılaştırıldığında, ağır CPU yüklerine sahip yapılandırmalarda neredeyse iki kat performans sağlar.

Basit bir montaj aksesuarları seti ile bu yönlendiricilerden DÖRTÜNÜ tek bir 1U raf montaj alanına monte edebilirsiniz! Artık sunucu odası Tetris yok, yalnızca saf üretkenlik.

Ek bilgi

Ağırlık 0,895 kg
Boyutlar 31,1 × 13,1 × 5 cm