%20 Artırılmış Kamera Kapasitesine Sahip UniFi Protect 4.0 ile Tanışın

Geniş ölçekte kamera güvenliği için çığır açan iyileştirmeler sunan UniFi Protect 4.0 ile tanışın.

Yeniden tasarlanan NVR Core Engine ile 4.0, tüm UniFi konsolları için kamera kapasitesini %20’ye kadar artırırken önemli ölçüde daha hızlı bir kullanıcı deneyimi sağlar.

Kontrol Paneli, tüm canlı yayınları içerecek şekilde yeniden tasarlandı ve kayıt oynatma için kameranın zaman çizelgesine tek tıklamayla erişim sağlandı.

Video Arşivleme, yerel veya bulut depolamaya kolaylaştırılmış toplu aktarım deneyimiyle yenilendi ve OneDrive artık Google Drive’a ek olarak bulut yedekleme için de destekleniyor.

Yeni Kayıt Yöneticisi, tüm kameralarda kayıt ayarlarının tek bir arayüzden kolay yapılandırılmasını sağlar.

UniFi Protect artık güçlü dağıtım görselleştirmesi için InnerSpace ile sorunsuz bir şekilde bütünleşiyor; kapsama alanını görüntülemek için kameraları kat planınıza yerleştirmeniz yeterli.

Bu sürüm aynı zamanda güvenlik operasyonlarını geliştirmek için tasarlanmış birçok heyecan verici yeni özellik de içeriyor:

  • Kısayollar, komşu kamera yayınları arasında kolay gezinmeye olanak tanıyarak, bir araştırma sırasında ilgilenilen konuların takip edilmesini kolaylaştırır.
  • Artık Algılamaları filtrelemek her zamankinden daha kolay, böylece ilgilendiğiniz olayları hızlı bir şekilde tanımlayabilirsiniz.
  • Ayrıca tek bir kamera için Algılamaları görüntülerken, artık İlgi Alanıyla birlikte olayları görsel olarak arayabilirsiniz.
  • Plakalar artık Koruma’nın Tanıma bölümünde bulunabilir ve gelecekte tanınma durumunda anında bildirim için İlgi Çekici Araç olarak etiketleme ve etiketleme desteğine sahiptir.
  • Ve Devriye Modu artık G4 PTZ Industrial’da mevcut olup, önceden ayarlanmış görünümlerin düzenli aralıklarla otomatik olarak izlenmesiyle geniş, açık alanların gözetimini geliştirmektedir.