Aerones rüzgar türbini bakım sistemleriyle rüzgarı yakalayan wAP LTE kiti

Aerones, olağanüstü, yenilikçi robotik rüzgar türbini bakım sistemleri üreten bir Letonya şirketidir. Patentli robot teknolojisinden yararlanan Aerones servis ekipleri, dünya çapındaki rüzgar operatörlerine daha hızlı, daha güvenli ve daha etkili hizmetler sunuyor. Rüzgar türbini kanadı inceleme çözümlerine daha yakından bakarsanız, asla başarısız olmayan klasik MikroTik wAP LTE kitini bulacaksınız!

wAP, rüzgar türbini bakımını gerçekleştiren robotik sistemlerden uzaktan kontrol ve teşhis verilerinin iletimini sağlar. Robotik sistemin tamamı, türbinlerde herhangi bir kesinti olmaksızın çalışıyor ve önceki drone tabanlı çözümlerden çok daha güvenli olduğu değerlendiriliyor.

“Güvenlik kaygılarının olduğu ve hava şartlarının sınırlandığı operasyonlarda, aksi takdirde her bir türbin kanadı üzerinde manuel olarak çalışarak yüzlerce metre havada asılı kalacak olan teknisyenler, artık bu denetim ve bakım hizmetlerini, kullanımı kolay kontrollerle bir minibüsün güvenliğinden çalıştırabiliyorlar. bir çocuk oyun konsolu olarak,” diyor Aerones Jānis Putrāms’ın CTO’su.