MikroTik – Letonya’nın İhracat Şampiyonu

İhracat ve inovasyon ödülünde çifte galibiyet: İhracat ödülünü biz kazandık, LMT’den arkadaşlarımız (5G, IoT ve daha fazlasındaki ortaklarımız!) inovasyon ödülünü kazandı!

Letonya Yatırım ve Kalkınma Ajansı’nın raporu şöyle:

Letonyalı ihracat liderleri ve yenilikçiler, 14 Aralık’ta yenilenen Riga Sirki’nde düzenlenen 2022 İhracat ve İnovasyon Ödülü töreninde onurlandırıldı. Yarışma geleneksel olarak geçen yıl ihracatta başarılı olan ve yeni ve yenilikçi ürün veya hizmetler yaratan şirketleri ödüllendiriyor.

“İhracat Şampiyonu” ödülü geleneksel olarak Letonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı tarafından verildi ve bu yıl ödül değeri bir milyar avroyu aşan MikroTik şirketine verildi. MikroTik, ürünlerini dünya çapında 120’den fazla ülkeye ihraç etmekte ve birçok sosyal girişimde aktif olarak yer almaktadır.

İhracat ve İnovasyon Ödül töreninin açılışını yapan Letonya Başkanı Egils Levits, şunları vurguladı: “Toplum olarak, kendilerinden ve ortaklarından daha yüksek standartlar talep eden, en iyi uygulamalara göre faaliyet gösteren, bilgisine, zamanına vakit ayıran insanlarına değer veren şirketlerden faydalanıyoruz. ve şirketin büyümesine yardımcı olacak günlük beceriler. Letonya’nın küresel pazardaki rekabet gücünün anahtarı insanlara, becerilere ve bilgiye yapılan yatırımdır.” Bay Levits ayrıca geçtiğimiz yıl Ukraynalı sivillere özverili bir şekilde yardım eden girişimcilere ve devlet kurumu çalışanlarına da özellikle teşekkür etti.

MikroTik olarak yıllar boyunca bizi destekleyen herkese en derin şükranlarımızı sunmak isteriz. İşbirliği tüm bunların anahtarı olmaya devam ediyor. Bu ödülün bize her zaman tetikte kalmamız ve daha fazlasını yapmamız gerektiğinin sürekli bir hatırlatıcısı olmasını diliyorum. Daha fazla işbirliği yapın. Daha fazla yenilik yapın. Teşekkür ederim!