Tanıtıyoruz: UniFi Access Intercom

Günümüz dünyasında binalar hızla gelişiyor; geleneksel interkom sistemleri genellikle teslimatların kaybolması ve ziyaretçilerin kaçırılması gibi hayal kırıklıklarına yol açıyor ve daha da önemlisi güvenlik sorunları yaratıyor. Ubiquiti, interkom sistemini sıfırdan yeniden tasarlayarak bu sorunları çözmek için yola çıktı.

UniFi Access Intercom Tanışın: Günümüzün konut ve ticari binalarının benzersiz talepleri için tasarlanmış, sağlamlaştırılmış, her türlü hava koşuluna uygun bir interkom sistemi. Ultra parlak 7 inç dokunmatik ekran, kristal netliğinde iki yönlü ses ve entegre projektör ışığına sahip Intercom, giriş yönetiminde devrim yaratıyor ve PoE ile bir UniFi Erişim Merkezine bağlanarak mevcut herhangi bir UniFi Erişim sistemiyle sorunsuz bir şekilde bütünleşiyor.

Ziyaretçiler için Intercom, UniFi Access içerisinde tamamen özelleştirilebilen sezgisel bir dizin sunuyor. Bina sakinleri, her bir üniteye kurulu Görüntüleyiciler aracılığıyla ziyaretçileri görebilir, bu da büyük ölçekli kurulumlarda bile güvenli ve rahat erişim sağlar. Daha fazla esneklik için, yetkili bina sakinleri UniFi Access web ve mobil uygulamalarını kullanarak ziyaretçiler için kapıların kilidini uzaktan açabilir ve QR veya PIN kodları aracılığıyla ziyaretçilere erişim izni verebilir. Bina sakinleri PIN kodu, NFC kartı veya fob ya da UniFi Identity mobil uygulamasını kullanarak kesintisiz erişimin keyfini çıkarıyor.

Intercom ayrıca ziyaretçilerin kapsamlı bir görünümünü sağlayan video kayıt özellikleriyle binanızın güvenlik altyapısını güçlendirir.

Dayanıklılık için tasarlanan Intercom, geniş bir sıcaklık aralığında kusursuz bir şekilde çalışır ve bir duvara veya kaideye çok yönlü kurulum için tasarlanmıştır. Ek montaj aksesuarları gömme ve açılı kuruluma olanak tanır ve gelişmiş güneş koruması sunar.

Intercom, bir bina iletişim sisteminden daha fazlasıdır; bina yönetimi için daha bağlantılı, güvenli ve verimli bir geleceğe doğru atılmış bir adımdır.

Ubiquiti. BT’yi yeniden düşünmek.