Ubiquiti Insider: UniFi Ağı 7.0 | UDMSE | Geliştirilmiş Destek

En son Ubiquiti Ar-Ge gelişmelerine ilişkin bilgileri paylaştığımız Ubiquiti Insider’a hoş geldiniz. 2022’ye, UniFi Network 7.0, UniFi Dream Machine – Özel Sürüm, Geliştirilmiş Destek ve Ubiquiti Laboratuvarlarından çok daha fazlasıyla BT’yi basitleştirmeye odaklanan bazı yeni donanım ve yazılım özellikleriyle başlıyoruz.

UniFi Network 7.0 (00:19), heyecan verici yeni yönlendirici özelliklerinin yanı sıra uygulama ayarlarına daha iyi organizasyon ve bütünlük getiren büyük bir güncellemedir. Ayrıca, doğrudan UniFi İşletim Sisteminizden ve Uygulamalarınızdan doğrudan üst düzey 3. kademe temsilcilerimize ve Ar-Ge liderlerimize giden bir destek bildirimi oluşturmanıza olanak tanıyan, süreci kolaylaştıran yenilenmiş bir bildirim gönderme süreci de uyguladık.

Kutudan çıktığı haliyle tam bir UniFi İşletim Sistemi deneyimi için 2.5GbE WAN Bağlantı Noktasını, entegre PoE Anahtarlamayı ve 128 GB SSD Depolamayı destekleyen Yeni bir UniFi İşletim Sistemi konsolu olan UniFi Dream Machine Special Edition’ı (01:07) resmi olarak piyasaya sürüyoruz.

Ubiquiti Laboratuvarlarından Yenilikler: WiFiman Sinyal Eşleyici ve VN Video Uygulaması:

WiFiman için WiFi Sinyal Eşleyicisi (01:34), tüm alanınızın sinyal haritasını hızlı bir şekilde oluşturmanıza olanak tanır ve WiFi ölü bölgelerini tespit etmenizi kolaylaştırır.

Ubiquiti Labs’tan: VN Video Editor (01:54), ücretli masaüstü eşdeğerinde bulabileceğiniz aynı ayrıntılı çok kanallı düzenleme deneyimini sunan, kullanımı tamamen ücretsiz bir mobil uygulamadır.