Ubiquiti Insider: UniFi Ağı 7.2 | Kamera Yapay Zeka Teta | UISP: Yönlendirici Anahtarı Güç Konsolu

En son Ubiquiti Ar-Ge gelişmelerine ilişkin bilgileri paylaştığımız Ubiquiti Insider’a hoş geldiniz. Network 7.2’yi (Yük Dengeleme için UniFi OS 2.5 gereklidir) piyasaya sürdük, Koruma Kamerası AI Theta ve UISP Yönlendirici, Anahtar, Güç ve Konsolu duyurduk.

00:14 Yük dengeleme, İstemciler için Yerel DNS Kaydı desteği ve iyileştirilmiş Küresel Ağ ve Anahtar ayarları gibi birçok önemli güncellemeyi içeren UniFi Network 7.2’yi resmi olarak yayınlamanın heyecanını yaşıyoruz. Ayrıca, İSS bağlantınızı doğru bir şekilde izleyebilmeniz için internet sağlık bölümü de dahil olmak üzere birçok üst düzey kontrol paneli ölçümünü de yükselttik.

***Yük Dengeleme, UniFi OS 2.5 gerektirir (Şu anda UDM SE için mevcuttur, diğer Konsollar da yakında gelecektir!)***

00:38 Akıllı algılamaları destekleyen kameralar için yepyeni bir Çizgi Geçiş özelliği ekleyerek UniFi Koruma 2.1 içindeki hareket uyarısı işlevselliğimizi geliştirdik. Bu, bir kişi veya araç geçtiğinde sizi uyaran bir yön eşiği belirlemenize olanak tanır; uyarılar ve bildirimlerde yeni bir ayrıntı düzeyi.

00:56 Ayrıca G4 Instant’ta arabalar ve insanlar için akıllı algılamayı da etkinleştirdik, böylece bunu kablosuz kamera kurulumları için tam özellikli, uygun maliyetli bir çözüm haline getirdik.

01:06 UniFi Talk’ta, tüm konuşmalarınızı aramanıza ve hızlı başvuru için önemli noktalara atlamanıza olanak tanıyan akıllı bir transkripsiyon özelliği olan Çağrı Transkripsiyonunu Erken Erişim’e başlattık.

01:20 En yüksek performanslı AP’miz olan UniFi 6 Enterprise’ı piyasaya sürdük; bu, 10 Gbps’nin üzerinde birleşik kablosuz aktarım hızlarına ulaşabilen WiFi 6E hızlarından yararlanmanıza olanak tanıyor. PoE+ LAN Bağlantı Noktası 2,5Gigabit Ethernet’e yükseltildi ve yüksek kapasiteli 2,5Gb Ethernet Kurumsal PoE Anahtarlarımızla optimum şekilde eşleştirildi.

01:48 PoE’ye erişimin zor olabileceği her yerde kapsama alanını genişletmek için mükemmel bir tak ve çalıştır ağ AP olan UniFi 6 Extender’ı piyasaya sürdük.

01:57 Binadan binaya köprümüzü tamamen yeni UniFi Binadan Binaya Köprü XG ile yükselttik; artık 10 Gbps SFP+ bağlantı noktasıyla iki konum arasında güçlü, çoklu gigabit dış mekan kablosuz bağlantısı oluşturabiliyor.

02:15 Ayrıca dijital donanımı saf kamera optiklerinden ayrıştırarak tipik güvenlik kamerası form faktöründen çığır açan bir yeniliği duyurmaktan gurur duyuyoruz; kurulu kameranın ayak izini iç tasarımı inanılmaz derecede tamamlayıcı hale getirdik ve buna AI adını veriyoruz. Teta. (Erken erişim)

Theta, yalnızca 22 mm çapında bir ayak iziyle bir duvar veya tavanla aynı hizada oturabilen, 360 dereceden teleskopik lenslere kadar çeşitli lensleri destekleyen bir Power over Ethernet kamera sistemidir. Ve lensler ana üniteden 30 m’ye kadar uzağa takılabilir.

AI Theta, ek iş değeri için yüksek kare hızlı 4K çözünürlük, etkileyici görüntü dinamik aralığı, gelişmiş lens çarpıklığını giderme ve konukların varlığına odaklanan yapay zeka analitiği özelliklerine sahiptir.

Kutudan çıktığı anda birkaç dakika içinde kurulur ve UniFi Koruma Uygulamamız tarafından yönetilir ve bulut tabanlı çözümlerin uzaktan erişim yeteneklerini sağlayan UniFi konsollarında çalışır.

03:15 Ayrıca, mevcut Koruma Kapı Zilinize anında eklenebilen basit bir tak ve çalıştır dijital zil olan UniFi Koruma Smart Chime’ı da piyasaya sürdük. UniFi Smart chime, mevcut kurulumunuzun yerine geçer veya genişletilir ve birkaç dakika içinde sorunsuz bir şekilde kurulur.

03:33 Tamamı Kablosuz ISP ağ kurulumlarına maksimum esneklik getirmek üzere tasarlanan Switch, Router, Power ve Console’dan oluşan yeni UISP ürün ailesini tanıttık.