Ubiquiti Insider: UniFi Dream Yönlendirici | UniFi Ağı 7.1 | UNVR İstifleme

En son Ubiquiti Ar-Ge gelişmelerine ilişkin bilgileri paylaştığımız Ubiquiti Insider’a hoş geldiniz. UniFi Dream Router’ımızı, Switch Mission Critical’ı, Güncellenmiş UniFi Network 7.1’i piyasaya sürdük, UniFi Connect ve UNVR Stacking’i (yakında) duyurduk – bunların hepsi BT ağlarını basitleştirme hedefiyle yapıldı.

UniFi Dream Router (00:20): 4×4 WiFi6 kurumsal performans erişim noktası ve UniFi aygıtlarını kutudan çıkar çıkmaz doğrudan UDR’den çalıştırmanıza olanak tanıyan 2 PoE bağlantı noktasına sahip entegre bir PoE Gigabit anahtarıyla donatılmıştır!

UniFi İşletim Sistemi Konsollarının kurulumu artık daha esnek (01:00) Herhangi bir UniFi İşletim Sistemi konsolu için Ul hesabı veya İnternet bağlantısı gerektirmeden yalnızca yerel çalışmayı dahil ettik.

Switch Mission Critical (01:14): Elektrik kesintisi durumunda kesintisiz güç kaynağı sağlayan bir PoE anahtarı. Tam bir elektrik kesintisi sırasında bile UniFi Konsolunuzun, ISP modeminizin ve güvenlik cihazlarınızın çalışır durumda kalmasını sağlar.

UniFi Ağ Uygulaması 7.1 (01:45): Herhangi bir tablonun akıllı filtrelenmesiyle tam olarak görmek istediğiniz şeyin bulunmasına olanak tanıyan Güçlü Arama’yı başlattık ve yakında trafik analizi için de kullanıma sunulacak. Ayrıca, tamamen yeni tam ekran bağlantı noktası yapılandırma görünümüyle UniFi anahtarları için kullanışlı çoklu bağlantı noktası düzenlemesi ekledik.

UniFi Teleport (02:03): Abonelik gerektirmeyen VPN hizmetimiz. Basitçe WiFiman uygulamasını açın ve tek tıklamayla herhangi bir ek kurulum gerekmeden konsolunuza güvenli bir şekilde erişin.

UniFi Protect 1.21 (02:18): Analog CCTV kamera sistemlerinin gerçek zamanlı deneyimine rakip olan üstün gecikme süresinden yararlanın ve tamamen yeni PTZ ön ayar özelliği ile odaklanılacak yüksek öncelikli konumları kolayca ayarlayın.

UNVR İstifleme (02:38) yakında kullanıma sunulacak ve bu, Koruma dağıtımları için kamera sayısı sınırlamalarını ortadan kaldıracak.

UniFi Connect (02:51): UniFi OS içindeki en son uygulamamız. Kuruluşlar için yalnızca BT’yi basitleştirmeye odaklanan, tamamen entegre, kurumsal bir donanım ve yazılım çözümü olacak şekilde sıfırdan tasarlandı.

UniFi Identity’nin Dizin Entegrasyonu (03:31): Yalnızca birkaç tıklamayla mevcut GSuite, Office 365 veya diğer AD veya LDAP kişisel dizinlerinizi bağlayın.