UniFi 7 Yenilikleri: U7 Pro Max | U7 Pro Wall | U7 Outdoor

UniFi 7 Profesyonel AP’miz sektörde ses getirmeye devam ederken, dünyanın en iyi WiFi 7 deneyimini oluşturma misyonumuza yönelik yeni güncellemeleri paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Yeni U7 Pro Max ile başlayalım. Genişletilmiş menzil için 4×4 MIMO 5 GHz radyolu 8 akışlı WiFi 7 AP ve sürekli arka plan paketi ve spektrum yakalama için özel bir spektral motor. Motor, yakında etkileyici NEXT AI sürekli paket yakalama yetenekleriyle gerçek zamanlı spektral analiz sağlama yeteneğine sahiptir.

U7 Pro Max

Sırada, özellikle duvara monte uygulamalar için bir serinin ilk tasarımı var: UniFi 7 Pro Wall. Ev inşaatçıları için özel olarak tasarlanan U7 Pro Wall, altı akışlı WiFi 7 teknolojisi ve mükemmel anten performansıyla donatılmış olup, geleneksel tavana monte AP’lere harika bir alternatif olarak hizmet veriyor. Sorunsuz entegrasyon için tasarlanan bu ürün, duvara herhangi bir yüksekliğe monte edilebilir, gömülü olabilir ve hatta çevredeki ortama uyacak şekilde boyanabilir. U7 Pro Wall ayrıca, sağlam duvar kurulumları veya basit masaüstü dağıtımları için destekle çok yönlülük sunar.

U7 Pro Wall

Sonunda ilk açık hava WiFi 7 ürünümüz olan U7 Outdoor’a kavuştuk. Sağlamlaştırılmış endüstriyel tasarım ve entegre yönlü süper antene sahip olan U7 Outdoor, etkileyici açık hava kapsama alanı ve performansı sunar. Ayrıca basit bir yazılım seçimiyle, daha dengeli bir kapsama alanı tercih edilirse dahil edilen isteğe bağlı omni antenler etkinleştirilebilir.
Bu yıl gelecek olan daha heyecan verici UniFi 7 güncellemeleri için bizi izlemeye devam edin.

U7 Outdoor