WiFiman Mobil Uygulaması Yeni Sinyal Eşleyicisini Tanıttı

Bu ayın başlarında, WiFiman’in kuşağına kablosuz ağınızın performansını izlemeyi her zamankinden daha kolay hale getirecek başka bir dinamik yardımcı program daha ekledik. En yeni WiFi teşhis aracımız olan Signal Mapper artık her iki WiFiman mobil uygulamasında da kullanılabilir. Bununla birlikte, evinizde veya ofisinizde hareket ettikçe kablosuz sinyalinizin stabilitesinin ve veriminin nasıl değiştiğini görebilirsiniz.

Sinyal Eşleyici, WiFi kapsama alanının tam olarak nerede dalgalandığını, düzleştiğini veya tamamen düştüğünü belirlemek isteyenler için mükemmeldir; böylece birçok ağ erişim noktamızdan biriyle bu alanlara yönelik sinyallerini güçlendirebilirler.

Sinyal Eşleyiciyi bir iOS aygıtında denemek isterseniz aygıtın, WiFiman ayarı etkinleştirilmiş bir UniFi Ağ uygulaması çalıştıran bir Dream Machine’e veya Dream Machine Pro’ya bağlı olduğundan emin olun.

Her zaman olduğu gibi, WiFiman mobil uygulaması ve diğer UniFi OS uygulamalarındaki iyileştirmelerimiz hakkında ne düşündüğünüzü duymak isteriz. Sinyal Eşleyici ile deneyiminizi paylaşmak ve diğer kullanıcılardan bilgi almak için UI Topluluk forumuna gidin. Ayrıca UniFi’nin sürekli değişen dünyası hakkında daha fazla bilgi için blog yayınımızı sık sık kontrol ettiğinizden emin olun.